Skip to main content
Palju mökillä

Paljut ja kylpytynnyrit

[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces”][vc_column][rs_hero_slider style=”style5″ pagination=”no” big_heading_color=”#ffffff” small_heading_color=”#e8e8e8″ btn_text_color=”#ffffff”][rs_hero_slider_item background=”18″ heading=”Paljut ja kylpytynnyrit” btn_text=”Lue lisää” btn_link=”url:%23palju|||”][/rs_hero_slider][rs_space lg_device=”40″ md_device=”” sm_device=”” xs_device=””][/vc_column][/vc_row][vc_section][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Palju eli kylpytynnyri (englanniksi hot tub) on yleensä puusta valmistettu tynnyri jota käytetään ulkotiloissa kylpemiseen. Kylpytynnyri voidaan myös valmistaa joko muovista tai lasikuidusta. Käytännössä se toimii yksinkertaisesti niin että palju täytetään vedellä, jonka jälkeen vesi lämmitetään.

Tyypillisesti paljuissa on sisä- tai ulkopuolinen kamiina jolla vesi saadaan puiden avulla lämmitettyä. Paljun lämmitystapana voi kuitenkin yhtälailla olla sähkö- kuin kaasulämmityskin
.

Rakenteeltaan kylpytynnyreitä valmistetaan useista eri puulajeista, mutta pääsääntöisesti Suomessa käytetään lämpökäsiteltyä puuta tai kuusipuuta. Puinen tynnyri sidotaan yhteen teräksisten vanteiden avulla. Uusissa paljuissa sisäpinnat valmistetaan nykyisin lasikuidusta, muovista tai alumiinista.

Suomalaiset saunovana kansana ovat selkeästi viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana hurahtaneet nauttimaan paljuista. Parhaiden arvioiden mukaan Suomessa on n. 30 000 – 40 000 paljua jotka päätyvät joko kotipihoille tai mökeille.

Ei olekaan nautinnollisempia hetkiä kuin kovalla pakkasella istahtaa paljun hellivään huomaan ja katsella kuinka talvinen maisema näyttää parhaat puolensa. Tai vaihtoehtoisesti kauniina kesäiltana nähdä paljusta auringonlaskun järvimaisemassa ja nauttia hienoisesti viilenevästä illasta.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2095″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][rs_space lg_device=”50″ md_device=”” sm_device=”30″ xs_device=””][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_cta h2=”Kylpytynnyri Kirami Original” add_button=”bottom” btn_title=”Osta nyt” btn_i_icon_fontawesome=”fa fa-hand-o-right” btn_add_icon=”true” css=”.vc_custom_1505052346059{padding-right: 15px !important;background-color: #ffffff !important;}” btn_link=”url:https%3A%2F%2Ftrack.adtraction.com%2Ft%2Ft%3Fa%3D1067734140%26as%3D1197733613%26t%3D2%26tk%3D1%26url%3Dhttp%3A%2F%2Fwww.taloon.com%2Fkylpytynnyri-kirami-original-easy-m-cult-st-darkwallnut-harmaa-4-6-hloa-1450-l%2FKIRPLGW1900CULT%2Fdp%3FopenGroup%3D267||target:%20_blank|rel:nofollow”]Kirami Kylpytynnyri

Original Easy -kylpytynnyri on valmistettu kokonaan Suomessa. Nimensä mukaisesti Easy tarjoaa helppoutta ja käyttömukavuutta kylpyhetkiin. Kiramin palju on varustettu muovisella, harmaanvärisellä sisäaltaalla, jonka helppohoitoisuus tekee käytöstä enemmän kuin mukavaa. Kevyen rakenteensa ansiosta kylpytynnyriä on hyvin helppo siirtää ja kuljettaa. Keskitetyn vedenpoiston vuoksi paljun on myös todella helppo tyhjentää.

 • Tuotemerkki: Kirami
 • Tuotenumero: KIRPLGW1900CULT
 • Tilavuus: 1450.0 litraa
 • Paljuun mahtuu 4-6 henkilöä
 • Savupiippu on 1,5m pitkä sekä sisältää lämpösuojan ja piipunhatun

Tekniset tiedot:

 • Paino: 175 kg
 • Ulkohalkaisija: 170 cm
 • Korkeus: 110 cm
 • Syvyys: 91 cm
 • Allas: muovinen sisäallas
 • Kamiina: Ulkopuolinen Cult 20 kW
 • Ulkomateriaali: Petsattua kuusta
 • Ulkoväri: Dark Wallnut
 • Sisäväri: Harmaa

[/vc_cta][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Paljun hinta

Paljun hinta määräytyy paljun koosta, sen materiaalista ja lämmitystavasta.

Paljujen hintaluokat voivat olla kaikkea välillä 500 – 20 000 euroa, mutta tyypillisesti uutena myytävänä paljut asettuvat 1000 – 2000 euron väliin.

Useat verkkokaupat ja toimittajat tarjoavatkin maksutapoina rahoitusta, jolloin paljun kokonaissumman voi jakaa useampaan osaan.

Palju halvalla? Vastaukseksi käytetty palju

Käytettynä ostaminen tarjoaa toki mahdollisuuden saada ostettua palju halvalla, mutta se voi myös samalla pitää sisällään riskejä, sillä paljun elinkaari on voinut väärällä käyttötavalla lyhentyä huomattavasti sekä kiinteiden paljujen siirtäminen voi lisätä riskiä saada ehjä palju perille.

Käytettyjä kiinteitä paljuja sekä paljukärryjä myydään aina silloin tällöin Torissa ja Nettimarkkinassa, mutta näiden kanssa kannattaa olla tarkkana sillä kuluttajakaupassa ei ole yrityksiltä ostettaessa tulevaa takuuta ja mahdollisuutta reklamoida jos tuotteessa on jokin selkeä virhe.

Palju tarjoukset

Paljujen hinnat usein laskevat kun ostosesonki hiljenee, eli kesä alkaa lähestymään loppuaan. Jos malttaa odottaa kesän ohitse, niin elokuussa tyypillisesti kaupat alkavat poistamaan sesongin päätteeksi varastosta tavaroita joiden sisäänostohinnatkin ovat arvokkaita, eli tällöin yleensä tulee napakoita tarjouksia paljuista joihin kannattaa tarttua.

Paljujen kysyntä on hiljaisempaa elokuun alusta helmikuun loppuun, joten myös tällöin on hyvät mahdollisuudet saada palju pihalle tavallista halvemmalla.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][rs_space lg_device=”50″ md_device=”” sm_device=”30″ xs_device=””][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][rs_space lg_device=”50″ md_device=”” sm_device=”30″ xs_device=””][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Paljun lämmittäminen

Kylpytynnyreissä on 98-prosenttisesti ulko- tai sisäpuolinen kamiina jolla palju lämmitetään. Ulkopuolinen on tyypillisesti sisäpuolista kamiinaa helpompi sytyttää ja tyhjentää tuhkasta jolloin palju säilyy myös puhtaampana. Sisäinen uppokamiina vie paljun puolelta hieman istumatilaa, mutta on myös halvempi vaihtoehto.

Kylpytynnyrin kamiinat ovat usein valmistettu alumiinista, joka johtaa lämpöä erityisen hyvin ja se on myös pitkäikäinen.

Paljussa olevan veden lämpimäksi saaminen riippuu pitkälti siitä kuinka iso palju on, täyttöveden lämpötilasta ja mikä on lämmönlähteen teho.

Puulämmitteiset kamiinat ovat yleensä teholtaan n. 25 – 45 kW, jolloin keskikokoisessa paljussa oleva vesi saadaan kesäaikana lämpimäksi 1-2 tunnin sisään. Talvella lämmittämiseen saattaa mennä, pakkasesta riippuen, jopa tuplamäärä tai enemmänkin aikaa.[/vc_column_text][rs_space lg_device=”30″ md_device=”” sm_device=”30″ xs_device=””][vc_cta h2=”” add_button=”bottom” btn_title=”Osta Kiramin ulkopuolinen kamiina tästä!” btn_color=”success” btn_link=”url:https%3A%2F%2Ftrack.adtraction.com%2Ft%2Ft%3Fa%3D1067734140%26as%3D1197733613%26t%3D2%26tk%3D1%26url%3Dhttp%3A%2F%2Fwww.netrauta.fi%2Fpiha%2Fkylpytynnyrit%2Ftarvikkeet%2Fkaminat%2Fulkopuolinen-kamina-tube-40kw||target:%20_blank|rel:nofollow”]Kirami ulkopuolinen kamiina - 40kw

Kiramin ulkopuolinen 40kW kamina, mallia Tube.

Pyöreä ulkopuolinen kamiina, jonka lämmön nousu on 34 °C astetta / vesikuutio / tunti. Kamiinasta löytyy piippulähtö Ø150mm ja sen lämmönjohdinpinta-ala on 1,8 m2.

Paino ronskit 46 kiloa, joten noutaessa kannattaa varautua kantamaan. Kamiinan mukana tulevat myös kiinnityskorvat, mutterit ja kiristysavain.[/vc_cta][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Paljun ulkopuolinen kamiina

Paljun ulkopuolinen kamiina

Paljun sisäpuolinen kamiina

Paljun sisäpuolinen kamiina[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][rs_space lg_device=”50″ md_device=”” sm_device=”30″ xs_device=””][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/6″][vc_column_text]

Kylpytynnyrin valinnassa huomioitavaa

 • Paljun koko ja tilavuus: kuinka monta henkeä paljuun halutaan mahtuvan ja kuinka kauan voidaan odottaa lämpenemistä?
 • Paljun lämmitys: miten ja millä lämmitetään: kamiina johon puuta vai jopa sähkölämmitys?
 • Mihin palju toimitetaan ja asennetaan: mökki, koti, terassille, saunalle vai omaan nurkkaansa?
 • Paljun sijoittaminen: mahtuuko määriteltyyn paikkaan, eikä ole liian lähellä rakennuksia ja saako helposti tyhjennettyä vesimassan?

[/vc_column_text][rs_space lg_device=”30″ md_device=”” sm_device=”30″ xs_device=””][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][vc_column width=”4/6″][vc_column_text]

Mitä ottaa huomioon paljua valittaessa?

Ensimmäinen määriteltävä asia on se että kuinka monta ihmistä paljussa tyypillisesti tulee istumaan. Neljälle hengelle yleisesti riittää palju jonka läpimitta on 150-170 senttimetriä. Suomessa myydään juuri eniten paljuja joihin mahtuu neljästä kuuteen henkilöä.

Kannattaa myös huomioida, että mitä isompi palju – sen kauemmin veden lämmittämiseen menee.

Toisena tärkeänä seikkana on se kuinka usein paljua tai kylpytynnyriä tullaan käyttämään, sillä tällä on vaikutusta lämmitystavan valintaan. Jos paljua aiotaan lämmittää usein ja niin kesällä kuin talvellakin, on tällöin suositeltavaa valita eristetty malli josta löytyy kunnon suodattimet ja tarvittaessa myös sähkölämmitys. Tälläisen paljun hinta on toki korkeampi, mutta käyttömukavuudessa se maksaa itsensä helposti takaisin.

Jos lämmitystapana on kamiina, niin tällöin tarvitaan polttopuuta lämmitykseen.

Paljun sijoittaminen

Kylpytynnyri tulee sijoittaa tasaiselle alustalle, joka varmasti myös kestää vedellä täytettynä painon. Pohjaa voi tasata esimerkiksi kivimurskeella tai valaa betonista kiinteän alustan.

Soveltuvissa kohteissa palju voidaan upottaa myös terassiin joko niin että se määritetään terassilla tasaiselle alueelle jolloin se saadaan soveltuvalle korkeudelle helpon käytön ja hoitamisen kannalta. Terassipaljua ajatellen hyvänä vaihtoehtona toimii myös Drop-allas, joka on palkittu Vuoden Designteko-tunnustuksella.

Terassiin upotettu palju

Terassiin upotettu kylpytynnyri on osa kotia tai huvilaa ja tuo rauhoittavat kylpyhetket entistä lähemmäksi. Lisäksi terassiin upotettava palju on helpompi puhdistaa, peittää ja on usein helpommalla korkeudella.

Jos paljua lämmitetään puulla, täytyy huomioida paloturvallisuus ja sijoittaa se tällöin riittävän kauas rakennuksista. Lisäksi myös tiheään asutuissa ympäristöissä puulämmitys savuttaa jonkin verran jolloin naapureiden huomioiminen on yleisesti suositeltavaa.

Paljun tilavuus on tyypillisesti 1000-2000 litraa, jolloin on tärkeää tyhjentämistä varten huomioida kylpytynnyrin vedenpoisto ettei vesimassa aiheuta ongelmia.

Yksi keino paljusta tyhjennettävän veden poistamiseksi oikeaan osoitteeseen on kytkeä pohjaan poistoletku (esimerkiksi pesukoneeseen soveltuva) josta vesi valutetaan lähimpään ojaan tai sadevesikaivoon.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][rs_space lg_device=”50″ md_device=”” sm_device=”30″ xs_device=””][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][rs_space lg_device=”50″ md_device=”” sm_device=”30″ xs_device=””][vc_column_text]

Mistä ostaa halvin palju?

[/vc_column_text][rs_space lg_device=”50″ md_device=”” sm_device=”30″ xs_device=””][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Taloon.com

Taloon.comista löydät Kiramin laadukkaat kylpytynnyrit. Yleensä myös hyvällä alennuksella!

[/vc_column_text][rs_space lg_device=”10″ md_device=”” sm_device=”” xs_device=””][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Netrauta

Netraudan paljuista löytyy myös Kiramin kylpytynnyrit kuin myös Spadealersin ulkoporealtaat.

[/vc_column_text][rs_space lg_device=”10″ md_device=”” sm_device=”” xs_device=””][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][rs_space lg_device=”50″ md_device=”” sm_device=”30″ xs_device=””][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][rs_space lg_device=”50″ md_device=”” sm_device=”30″ xs_device=””][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Paljun elinikä

Nykypäiväisten paljujen materiaalit ovat parantuneet viime vuosina niin paljon, että kunnollista paljua ostettaessa voi varautua sen olevan käytössä vuosikymmeniä.

Paljun putsaaminen

Suodattimet ovat tärkeää olla, kun haluat pitää paljun veden puhtaana. Helpoin keino paljun puhdistamiseksi on varmasti painepesurilla. Lisäksi varastoon putsaamista varten kannattaa hankkia kunnollinen harja.

Suodattimet paljuun

Paljun suodattimet pitävät veden puhtaana.

Haluatko tehdä paljustasi porealtaan?

Voit myös halutessasi tehdä paljustasi porealtaan asentamalla siihen porevesijärjestelmän
jossa on hierontatoiminnot.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Paljun kansi

Kylpytynnyrin kansi on yksi paljun tärkeimmistä lisävarusteista, sillä se pitää paljun puhtaana silloin kun et sitä käytä. Paljun kansi antaa suojaa neulasilta, lehdiltä, linnuilta, lumelta ja kaikelta muulta.

Jos valitset eristetyn lämpökannen niin tällä tavoin paljun tiuhaan lämmittäminen myös helpottuu kun lämpö ei pääse karkaamaan kannen läpi.

Kantta valittaessa muistathan kiinnittää huomiota siihen, että valitset paljuusi oikean kokoisen kannen.

Paljun portaat / tikkaat

Riippuen paljun asennuspaikasta on paljuissa tyypillisesti sen verran korkeat reunat, että aivan tasajalkaa ei veteen pääse, jonka vuoksi paljuissa on usein portaat.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Istuimet paljuun

Yhtälailla kun paljuun mennään portaita pitkin, on siellä mukavampi olla kun on istuimet olemassa.

Paljun juomateline

Hiljaisten paljuttelijoiden kerho on kertonut, että paras juoma paljussa on kuohuviini, joka tietenkin on tärkeää saada juomatelineeseen silloin kun skumppalasin pitäminen väsyttää. Isommallekin seurueelle sopivan juomatelineen paljuun löydät Tulikulmasta.

Muita paljutarvikkeita

Lisäksi paljun ostajalla voi olla tarvetta erikseen näille:

 • Kipinäsuoja
 • Piipun pidennys
 • Piipun suojaverkko
 • Sekoitusmela
 • Lämpömittari
 • Tuhkalapio
 • Tervaöljy

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][rs_space lg_device=”50″ md_device=”” sm_device=”30″ xs_device=””][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Tee se itse palju

Paljun voi myös rakentaa itse. Nämä ovat myös hyviä vaihtoehtoja silloin jos kylpytynnyri pitää kuljettaa veneellä tai peräkärryllä paikkoihin jonne perilletoimitus isommalla autolla ei vaikkapa onnistu.

Tee-se-itse-palju koostuu yleisesti sisäosasta jossa istutaan, erillisistä puuosista, kamiinasta, pannoista ja letkuista. Yksinkertaisimmillaan siis valitse haluamasi sisäosa sekä lisävarusteet ja nikkaroi! Vaatinee kätevän isännän (tai emännän) asennetta ja taitoa, mutta ei ole kuitenkaan mahdoton rasti.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Palju virosta: Koriks

Suomessa hintatietoisimmat paljun ostajat ovat tiedostaneet, että kylpytynnyreitä saa myös Virosta ja osa toimijoista onkin jo suomentanut verkkosivutkin palvellaakseen suomalaisia paremmin.

Virolaista paljua harkittaessa kannattaa kuitenkin huomioida mahdolliset ongelmatilanteet ja myyjän takuukäytännöt, jotka voivat aiheuttaa huonolla tuurilla ongelmatilanteita. Jos kaikki näiden osalta näyttää soveltuvalta niin mm. Koriks-kylpytynnyreitä ovat useat suomalaisetkin pihamaillensa tilanneet.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][rs_space lg_device=”50″ md_device=”” sm_device=”30″ xs_device=””][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][rs_space lg_device=”50″ md_device=”” sm_device=”30″ xs_device=””][/vc_column][/vc_row][/vc_section]