Skip to main content

Paljun vuokraus

Koska paljun voi olla joissakin tapauksissa hyvin tarveperäinen ja liittyä vaikkapa kaveriporukalla yhteisen ajan viettämiseen on Suomessa tarjolla useita palveluita joista voi vuokrata paljua.

Vuokrattavat paljut kulkevat usein nimellä peräkärrypalju

Jos ei puhuta Helsingistä ja Turusta löytyvistä paljuveneistä, joilla pääsee pariksi tunniksi risteilemään Ruoholahden kanavassa tai Aurajoessa 6-8 kaverin kanssa on valtaosa vuokrattavista paljuista usein asennettu peräkärryn päälle.

Tämä mahdollistaa paljun helpon liikuttamisen ja useat huoltoasemat ovatkin alkaneet vuokraamaan peräkärrypaljuja.

Paljun vuokrauksen hinta

Kylpytynnyreiden vuokrauksen päivähinta on tyypillisesti 60 – 80 euron välillä. Esimerkiksi Paljuparonin sivuilta löytyy paljon paljun vuokrauspisteitä alueellisesti.

Paljun vuokrauksen hinta vaihtelee paljolti alueen osalta, Pirkanmaalla on aivan eri määrä paljun vuokraajia kuin vaikkapa Rovaniemellä jonka vuoksi kysyntä ja tarjonta etsivät kohtaamista vuokraushinnoissa.

Lahden alueella paljun vuokraus on maksanut joissakin 60 euroa vuorokaudelta tai 120 euroa viikonlopulta. Oulun seudulla paljuvuokrasta pyydetään 70 euroa vuorokaudelta, arkisin 2 vuorokautta 90 euroa ja viikonloppuvuorokausi 140€. Pirkanmaalla (Tampere, Ylöjärvi, Nokia, Pirkkala) paljun vuokraamisesta pyydetään 80 euroa vuorokaudelta ja 150€ viikonlopulta.

Auta muita ihmisiä tietämään kuinka paljon paljun vuokraaminen maksaa ja vastaa alta:

[wpforms id=”2211″ title=”false” description=”false”]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *