Skip to main content

Esittelyssä Finnlamelli

Finnlamelli tarjoaa upeita muuttovalmiita hirsihuviloita ja -koteja ja on oivallinen valinta, mikäli etsit helppoa tietä unelmiesi hirsitaloon. Finnlamellin kodit suunnitellaan kullekin asiakkaalle hänen toiveidensa ja tarpeidensa pohjalta. Tutustu Finnlamelliin tarkemmin tämän artikkelin avulla. Artikkelissa tulevat tutuiksi niin Finnlamellin hintataso kuin Finnlamellin laaja hirsihuviloiden, -mökkien ja -kotien mallistokin.

Finnlamellin mallisto ja hintataso

Finnlamellin hintataso tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen! Esimerkiksi Rehti 76 -hirsihuvila maksaa muuttovalmiina noin 170 000 euroa hieman huvilan sijainnista riippuen. Huvilan kerrosala on 76 neliömetriä ja huoneistoala 69 neliömetriä. Kerroksia Rehti 76 -huvilassa on yksi. Jos taas kaipaat suurempaa hirsikotia, on Siimes 126 -hirsikoti hyvä esimerkki. Tämä vaihtoehto maksaa muuttovalmiina noin 270 000 euroa sijainnista riippuen ja sen kerrosala on 126 neliömetriä. Siimes 126 -hirsikodin huoneistoala on 116 neliömetriä ja tässäkin talossa kerroksia on yksi. Iso osa Finnlamellin hirsikotimallistosta soveltuu mainiosti myös vapaa-ajan asumiseen.

Finnlamelli tarjoaa myös laajan muunneltavien hirsitalojen malliston. Muunneltavaan mallistoon kuuluvat muun muassa Aava, Hohde ja Pouta, joissa asiakas voi vaikuttaa esimerkiksi makuuhuoneiden järjestykseen tai vaikkapa suurentaa terassia halutessaan. Esimerkiksi Aava 72 maksaa muuttovalmiina noin 200 000 euroa sijainnista riippuen.

Tarkemmat Finnlamellin hintatiedot, löydät Finnlamellin kotisivulta tai tilaamalla Finnlamellin esitteen kotiisi.

Miksi valita Finnlamelli?

Valitsemalla Finnlamellin valitset helpon tavan rakennuttaa laadukas hirsihuvila tai -mökki. Talot toimitetaan muuttovalmiina, joten asiakkaan ei tarvitse nähdä rakennusprosessin aikana ylimääräistä vaivaa. Finnlamellilta löytyy monenlaisia hirsitalopaketteja ja tarvittaessa paketit ovat vielä muokattavissa asiakkaan omien tarpeiden ja toiveiden pohjalta muunneltavan malliston ansiosta.

Yksi hirsitalon parhaista ominaisuuksista on sen tarjoama terveellinen sisäilma. Hirren ansiosta uudessa kodissa voi hengittää vapaasti. Lisäksi hirsi on tietysti kaunis rakennusmateriaali ja sitä on miellyttävä koskea. Se on myös ympäristöystävällisen rakennuttajan valinta, sillä hirren ominaisuuksiin kuuluu hyvä lämmönvarauskyky. Se myös tasaa kodin lämpötilaa. Tämän ansiosta hirsitalossa ei tarvita kovin paljoa lämmitysenergiaa, mikä auttaa myöhemmin säästämään kodin ylläpitokustannuksissa.

Finnlamelli on siis oiva valinta silloin kun haluat rakennuttaa upean hirsihuvilan tai -kodin mahdollisimman vaivattomasti sekä omiin tarpeisiisi sopivaksi.