Skip to main content

Mökkielämää Polarhousen tyyliin

Suomalaiset tunnetaan innokkaana, ellei jopa intohimoisena mökkikansana ja oma mökki kauniin järven rannalla on monen suomalaisen unelma. Näistä unelmista on helppo tehdä totta Polarhousen avulla. Ellei Polarhouse ole sinulle vielä tuttu, kannattaa lukea tämä artikkeli, sillä artikkelin avulla tutuiksi tulevat muun muassa Polarhousen hirsitalojen ja -huviloiden mallisto sekä hinnasto. Tutustutaanpa sitten tarkemmin Polarhouseen!

Polarhousen edut ja hintaluokka

Polarhousen mallistosta löytyy kohtuuhintaisia huviloita, omakotitaloja ja mökkejä. Polarhousen hinnasto ja esite on helppo tilata kotiin suoraan Polarhousen nettisivujen kautta täyttämällä sivustolta löytyvä yhteydenottolomake.

Polarhousen tuotteissa on monia etuja, jotka tekevät niiden hinta-laatusuhteesta erityisen kilpailukykyisen. Näitä etuja ovat esimerkiksi:

  • rakentamisessa käytetyt lämpimät, vedottomat, painumattomat ja energiataloudelliset lämpöhirret
  • talojen, huviloiden ja mökkien korkeat valmiusasteet
  • valmiiksi pohjamaalatut ulkoverhoukset
  • kauniit naulattomat pinnat ja rakentamisen nopeus

Valitsemalla Polarhousen tuotteet saat itsellesi ekologisen talon ja yksilöllisen kodin, joka on tehty turvallisesti takuutyönä.

Polarhousen mallisto

Polarhousen mallisto on erittäin monipuolinen, sillä se sisältää niin huviloita, mökkejä kuin omakotitalojakin. Aava-huviloiden joukosta löytyy monenlaisia malleja pienestä ja melko vaatimattomasta Aava 79 -huvilasta upeaan Aava 139-huvilaan. Kaikkiaan erilaisia Aava-huviloita on yli 10 kappaletta eli sopiva huvilamalli löytyy monenlaiseen makuun ja budjettiin sopivana vaihtoehtona. Tarkemman Aava huvila -esitteen saat tilaamalla sen suoraan Polarhouselta.

Polarhouse tarjoaa myös useita omakotitalomalleja, kuten Polar 84, Polar 132 ja Polar 155. Omakotitaloja löytyy erilaisina malleina, joiden joukosta löytyy myös lapsiperheille sopivia malleja. Esimerkiksi Polar 132 -omakotitalo on pohjakerrokseltaan 132,1 neliömetriä ja huoneistoalaltaan 114,3 neliömetriä. Löydät lähimmän Polarhouse-myyjäsi Polarhousen verkkosivujen kautta ja voit myös tilata Polarhousen omakotitaloesitteen täyttämällä sivun yhteydenottolomakkeen.

Polarhousen Mökit & Huvilat -kategoriasta löytyy myös useita muita malleja: Nova, Taiga, Saga ja Duetto. Tarjolla on niin pienempiä mökkejä kuin upeita huviloitakin hyvin monenlaisiin tarpeisiin. Jos Polarhousen mökit ja huvilat kiinnostavat sinua, kannattaa tilata mökki- ja huvilaesitteet suoraan Polarhouselta ja olet jo askeleen lähempänä omien mökkiunelmiesi toteuttamista!