Skip to main content

Meidän mökki -lehti

Meidän Mökki -lehti: Mökkeilyn parhaat vinkit ja ideat

Meidän Mökki on A-lehtien kustantama suomalaisen mökkeilykulttuurin äänenkannattaja, joka tarjoaa monipuolisia vinkkejä ja ideoita mökkeilyyn. Mökkilehden tyyli on lämminhenkinen ja aito, ja sen sivuilta välittyy suomalainen mökkeilykulttuuri. Lehden kohderyhmä ovat suomalaiset mökkeilijät ja mökkeilystä kiinnostuneet, jotka haluavat saada hyödyllistä tietoa mökkeilystä ja saada inspiraatiota viihtyisän mökin luomiseen.

Meidän Mökki -lehti: Inspiraatiota ja vinkkejä rentouttavaan mökkielämään

Meidän Mökki* tarjoaa vinkkejä niin mökin hankkimista suunnitteleville kuin mökin jo omistavillekin lukijoille. Lehden jokaisesta numerosta löytyy monipuolisia aiheita, kuten mökkivinkit, mökkisisustus, mökin ylläpito, puutarhanhoito ja ympärivuotiset ekologisesti kestävät ratkaisut energia- ja jätevesiasioissa. Lehden artikkelit sisältävät myös nikkarointi- ja remonttipuuhat sekä tarinat persoonallisista mökkimiljöistä ympäri Suomen.

Lehdestä löytyvät vinkit ja ideat ovat hyödyllisiä niin ensikertalaisille mökkeilijöille kuin kokeneille konkareillekin. Artikkelit ovat helppolukuisia ja innostavat lukijaa kehittämään omaa mökkiään entistä viihtyisämmäksi.

Suosikkilukemista mökkeilijälle Meidän Mökki -lehdellä

Meidän Mökki -lehti on kesämökkiläisten suosikkilukemisto. Lehden artikkelit tarjoavat paljon tietoa mökkeilystä ja sen eri puolista, kuten mökkivinkeistä, mökkisisustuksesta ja mökin ylläpidosta. Artikkelit ovat hyödyllisiä niille, jotka haluavat kehittää omaa mökkiään entistä viihtyisämmäksi ja mukavammaksi paikaksi. Lehden monipuolinen sisältö takaa sen, että jokainen lukija löytää varmasti jotain mielenkiintoista ja hyödyllistä.

Jos kaipaat lehtien lukemisen oheen myös visaista purtavaa, Meidän Mökki -lehden lisäksi myös Mökkiristikot -lehti* on loistava vaihtoehto täytettäväksi kesäisinä mökkipäivinä.

Meidän Mökki -lehden ilmestyminen ja ilmestymispäivät 2023

Milloin lehti ilmestyy? Katso alta ja löydä Meidän Mökin uusin numero ja ilmestymispäivät vuodelle 2023.

NumeroIlmestymisajankohtaSisältö
1
11/01/2023Mökin sisustusideat. Mökin seinien pintakäsittelymateriaalit. Talvikalastus. Mökkimallit.
208/02/2023Piharakennukset. Ulkoseinien maalaus. Siivoustarvikkeet. Ulkopelit.
308/03/2023Kasvi- ja viherhuoneet. Hyötyviljely. Kylpytynnyrit. Vesihuolto. Outdoor.
405/04/2023Mökin puutarhanhoito. Ulkokalusteet 1. Terassit. Porealtaat.
503/05/2023Sauna-teema. Mökkien osto ja myynti. Ulkokalusteet. Puutarhakukat ja -kasvit.
607/06/2023Kesäkeittiöt ja grillaus. Sisäseinien pintakäsittelyt. Mökkikaivon huolto. Mökillä kierrättäminen. Mökin sisäilma. Mökin lääkeopas.
712/07/2023Mökin korjausrakentaminen. Puutavaraopas. Ulkotilojen pintakäsittelymateriaalit. Mökin tapetointi.
817/07/2023Mökin sisustusideat. Mökin ikkunaremontti. Mökin ilmanvaihto. Ilmalämpöpumput mökillä. Mökin jätehuolto.
913/09/2023Mökin syystyöt. Mökin pintaremontti. Kierrätys mökillä. Mökin energiatehokkuus. Outdoor.
1018/10/2023Mökkikeittiöt. Mökin lämmitys – säästöideat. Kestävä mökkeily. Sähkötarvikkeet. Mökin ulkovalaistus.
1122/11/2023Mökkimallit. Sauna-teema 2. Älylaitteet. Parhaat mökkiautot.

Jos olet jo tilannut lehden ja mietit peruuttamista, voit tehdä sen A-lehtien asiakaspalvelusta.

Meidän mökki -lehden tarjous ja edullisimmat hinnat

Tämän lisäksi Meidän Mökki -lehti tarjoaa usein myös erilaisia tarjouksia ja tilausetuja, jotka mahdollistavat lehden hankkimisen edullisemmin. Tämä tekee lehden tilaamisesta houkuttelevaa ja helppoa. Lehden tilaajana saat säännöllisesti uusia vinkkejä ja ideoita mökkeilyyn, jotka auttavat sinua kehittämään omaa mökkiäsi entistä paremmaksi paikaksi rentoutua ja nauttia mökkielämästä.

Meidän Mökin tarjous mahdollistaa lehden tilaamisen suoraan kotiovelle. Tilaa Meidän Mökki* ja nauti elämys- ja tietopaketeista, jotka auttavat ottamaan kaiken ilon irti mökkeilystä ja vaalivat perinteistä suomalaista mökkeilykulttuuria.

Ota kaikki ilo irti suomalaisesta mökkeilykulttuurista tilaamalla Meidän Mökki -lehti nyt erinomaisella tarjouksella!

Nyt Meidän Mökki -38% alennuksella
4 kuukautta hintaan 24,90 €

Normaalisti hintaan 40,00 €

Voit myös ostaa irtonumeroita R-kioskilta tai sitten tehdä määräaikaisen tilauksen suoraan netistä. Tutustu lehden monipuolisiin vinkkeihin mökin hankkimisesta ja kunnossapidosta aina sisustukseen ja puutarhanhoitoon. Tilaus on helppoa ja nopeaa – tartu tilaisuuteen ja tilaa Meidän Mökki jo tänään!