Skip to main content

Oikeasti toimiva hyttyskarkotin? Thermacell -hyttyskarkotin on!

Niin kärpäset kuin hyttysetkin kuuluvat kesään, valitettavasti. Niiden ei kuitenkaan ole pakko kuulua, sillä Thermacellin hyttyskarkotin on oikeasti toimiva hyttyskarkoitin, joka poistaa hyttyset 20m2 alueelta, eli n. 5 metrin suoja-alueen.
Kaasukäyttöinen Thermacell hyttyskarkotin ratkaisee hyttysognelmat

Thermacell -hyttyskarkotin on vähän kuin ihmelaite, joka karkottaa hyttyset hajuttomasti ja näkymättömästi.

Kyseistä hyttyskarkotinta voi suositellaan käytettävän ulkona, jolloin se soveltuu pienen kokonsa myötä hyvin myös retkeilyyn, veneilyyn, mutta tietenkin perinteisimmässäkin käyttötarkoituksessa eli mökille, pihoille, terasseille ja patioille.

Hyttskarkoitin ei tarvitse sähkövirtaa, paristoja tai muuta ja tällä saa jopa 50 kertaa paremman suojan kuin hyttyskierukat antavat. Huonoja puolia on toki sitten se, että Thermacell tarvitsee kaasusäiliön ja karkotetyynyt. Tyypillisesti myyntipakkauksessa tulee tarvikkeet noin 12 tunnin käyttöä varten.
ThermaCELL hyttyskarkottimen hinta

ThermaCELL -hyttyskarkottimen hinta vaihtelee eri kaupoissa 25 – 29€ hintahaarukoissa ja 12h täyttöpakkauksia myydään 10€ hintaan.

Mistä ostaa Thermacell hyttyskarkoitin?

ThermaCELL hyttyskarkottimen voit löytää seuraavista kaupoista:

Tiesitkö muuten, että Hong Kongista saat -10% alennuksen kun liityt Klubilaiseksi? Lunasta alennuksesi ThermaCELListä liittymällä tästä nyt!